ZAHVALJUJEMO NA INTERESU ZA UČLANJENJE U PSC KLUB VJERNOSTI!

Svi članovi Kluba vjernosti ostvarivat će dodatne pogodnosti po principu nagrađivanja svih aktivnosti i potrošnje u našem prodajno-servisnom centru.

Potpisivanjem pristupnice i preuzimanjem kartice Kluba vjernosti započinje Vaše sakupljanje bodova na sljedeći način:

 • Potrošnja u servisu, limariji i lakirnici do iznosa 500 kn bodovat će se po principu 10kn=1bod (Primjer: stranka će za potrošnju u iznosu 300 kn ostvariti 30 bodova)
 • Svaki redovni servis i potrošnja iznad 500 kn bodovat će se na način da će se ostvarivati 50 bodova (za svaku potrošnju u iznosu od 500 kn) + dodatni bodovi za svaku dodatnu potrošnju po principu: IZNOS DODATNE POTROŠNJE IZNAD 500 kn se obračunava po modelu 10kn = 1 bod množeno s koeficijentom 0,5 (Primjer: stranka će za potrošnju u iznosu 2.000 kn ostvariti 125 bodova)
 • Svaka kupovina seta guma bodovat će se fiksno s 50 bodova.
 • Svi limarski i lakirerski poslovi nastali po izvidu štete bodovat će se fiksno s 200 bodova.
 • Dovođenje novog klijenta u servis bodovat će se na način da će Član kluba vjernosti ostvariti pola iznosa bodova nove stranke u servisu (koja će pak ostvarivati bodove po gore navedenom principu sakupljanja
 • bodova)
 • Za izradu Police AO u PSC-u Osijek stranke će ostvarivati 25 bodova dok će za izradu kasko osiguranja u PSC-u Osijek ostvarivati 50 bodova.

SUSTAV BODOVANJA I NAGRADE


50 BODOVA (1.000 KN)
Pranje vozila gratis + promotivni proizvod PSC-a Osijek

75 BODOVA (1.000 KN)
Pranje vozila gratis + promotivni proizvod PSC-a Osijek

125 BODOVA (2.000 KN)
Pranje vozila gratis + hotel za gume gratis + promo majica PSC Osijek

175 BODOVA (3.000 KN)
Pranje vozila gratis + hotel za gume gratis + poliranje farova + kišobran PSC

225 BODOVA (4.000 KN)
Pranje vozila gratis + hotel za gume gratis + dezinfekcija gratis + ručnik za plažu PSC

275 BODOVA (5.000 KN)
Pranje vozila gratis + hotel za gume gratis + kemijsko čišćenje gratis + PSC sportska majica s kapuljačom

25 BODOVA (6.000 KN)
Pranje vozila gratis + hotel za gume gratis + poklon bon gorivo 200 kn + torba PSC

IZNAD 325 BODOVA (OSTVARIVO S PRIKUPLJENIH 400 BODOVA)
Pranje vozila gratis + hotel za gume gratis + poliranje vozila gratis + jakna PSC

UVJETI KORIŠTENJA
OPĆI UVJETI:
 1. PSC Osijek d.o.o. izdavatelj je kartice PSC Kluba vjernosti koja ostaje u njegovom vlasništvu. PSC Osijek d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez preuzimanja odgovornosti i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente programa PSC Kluba vrijednosti.
 2. Vlasnikom kartice PSC Kluba vjernosti može postati svaka punoljetna osoba s prebivalištem u RH koja ispuni pristupnicu PSC Kluba vjernosti vjerodostojnim podacima. Kartica PSC Kluba vjernosti izdaje se besplatno.
 3. Kartica PSC Kluba vjernosti nije prenosiva i može je koristiti isključivo njezin vlasnik. Karticu PSC Kluba vjernosti nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.
 4. Program PSC Kluba vjernosti vrijedi isključivo za potrošnju u PSC-u Osijek.
 5. Član može otkazati karticu u bilo kojem trenutku uz pismenu obavijest PSC-u Osijek. Ako se ugovor raskine, pogodnosti za članove PSC Kluba vjernosti ne mogu se više koristiti.
 6. U slučaju gubitka kartice član treba odmah obavijestiti PSC Osijek d.o.o. Vlasniku će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvareni bodovi.
 7. Član je dužan pismeno, putem e-maila ili pozivom prijaviti svaku promjenu osobnih podataka.
 8. PSC Osijek zadržava pravo oduzeti karticu PSC Kluba vjernosti u bilo kojem trenutku uz pismenu obavijest upućenu na posljednju prijavljenu adresu korisnika.
 9. PSC Osijek obavještava članove da će dobivene osobne podatke koristiti samo u svoje interne marketinške svrhe (ispitivanje učestalosti kupovine, količine i vrste proizvoda, obavještavanje o akcijama, popustima, nagradnim igrama, novim proizvodima i uslugama u svojoj ponudi i sl.). PSC Osijek d.o.o. se obvezuje podatke Korisnika upotrebljavati i čuvati sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.
 10. Potpisom pristupnice član PSC Kluba vjernosti pristaje na ova pravila i njihove eventualne izmjene koje je PSC Osijek ovlašten donijeti bez pristanka članova.
 11. PSC Osijek obvezuje se da će isporuka nagrada biti izvršena najkasnije u roku od 30 dana od dana zahtjeva za preuzimanje.
SUSTAV NAGRAĐIVANJA:
 1. Popusti PSC Kluba vjernosti ne mogu se kombinirati s ostalim akcijama i popustima.
 2. Član svoje bodove može provjeriti pozivom na telefon ili slanjem upita na mail: klub-vjernosti@psc-osijek.hr
 3. Ostvareni popusti iskoristivi su za sve proizvode iz prodajnog asortimana osim za one gdje je to izričito navedeno.
 4. Vrijednost prvog računa ulazi u program PSC Kluba vjernosti bodovanja.
 5. Bodovi traju 3 godine od datuma ostvarivanja i ne mogu se zamijeniti za gotovinu.
 6. Bodovi se mogu mijenjati za popuste i pogodnosti tek prilikom sljedeće potrošnje.
 7. Garancijski popravci pokriveni od proizvođača i koje proizvođač kao takve financira ne ulaze u sustav bodovanja (ne podrazumijeva se i za servise pod garancijom koji su obuhvaćeni sustavom bodovanja).