Vjerujemo da ste upoznati kako Opel nudi veliki izbor gospodarskih vozila prilagođenih različitim namjenama i poslovanjima. Za rast Vašeg poduzeća iznimno je važno pouzdati se u one koji vam ulijevaju samopouzdanje.

Raznolikost naše ponude kreće se od furgona, preko izvedbi sa putničkom kabinom, šasije sa vozačkom kabinom, pa sve do tvorničkih prerada.
Želimo Vam ponuditi baš ono što Vama treba!

Opel VIVARO CREW VAN 1.6 CDTI 120KS L2H1 – produženi

Novi Opel Vivaro donosi novu razinu ekonomičnosti, sigurnosti i praktičnosti, a njegov moćan izgled i elegantan dizajn šalju snažnu poruku o Vama i Vašoj tvrtki. Sa još više snage, sigurnosti, ekonomičnosti te više teretnog prostora Opel Vivaro je korak ispred drugih gospodarskih vozila srednje veličine. Bogato opremljen, sa 120 KS i nosivosti do 1060 kg vjerujemo da bi svoj posao mogli obavljati još učinkovitije.

ATRAKTIVNA RATA*: 1888 kn+pdv uz GRATIS POLICE AO I AK za prvu godinu financiranja, te 7 godina jamstva

Za detalje i ostalu našu ponudu kliknite ovdje ili nas kontaktirajte putem obrasca ovdje.

Naše poslovne odnose gradimo na obiteljskim vrijednostima kao što su briga, predanost i odgovornost. Stoga, naše stručno osoblje će Vam pomoći do najsitnijih detalja vezanih uz poznavanje vozila, različite mogućnosti financiranja, ugovora o održavanju.

Potrudit ćemo se da dobijete ponudu po Vašoj mjeri!

PSC OSIJEK

Flotni team

* Mjesečni obrok odnosi se na financiranje putem operativnog leasinga u trajanju od 48, bez učešća i s ostatkom vrijednosti od 50% (za 120.000 km) u suradnji s Raiffeisen leasingom. Iznos mjesečnog obroka odgovara protuvrijednosti od 253,07 € na dan izračuna, ne uključuje PDV te je promjenjiv ovisno o kretanju tečaja EUR kod RBA kao i cijjeni novca na međunarodnom tržištu. Jamstvo se odnosi na 4 godine FlexCare jamstva, te dodatne 3 godine garancije kuće PSC Osijek prema uvjetima iz servisne knjižice. Kupac dobiva kod obavljanja prva tri redovna servisa rad uključen u cijenu, te plaća samo dijelove i dodatnu uslugu ukoliko postoji.

Obnovite svoj vozni park uz atraktivnu ponudu financiranja.