Opel Insignia osvojila je titulu HR auta 2018. i prestižnu nagradu Zlatni volan, dobivši 85 glasova novinarskog žirija koji je sastavljen od urednika i novinara najutjecajnijih dnevnih novina, magazina i elektronskih medija.

Nagradu za Insigniju je iz ruku predsjednika žirija Kristijana Tička primio Željko Sredoja, voditelj Opelova ureda u Hrvatskoj, na svečanosti koja se održala u velikoj dvorani HND-a, u prisutnosti glavnih aktera iz svijeta automobila u Hrvatskoj. Na široj listi svoje mjesto ove godine našla su 42 automobila. Riječ je o novim modelima automobila koji su se na našem tržištu pojavili tijekom 2017., ili će se pojaviti u prvom tromjesečju 2018. godine.

Nakon što je proglašena šira lista kandidata ovogodišnjeg izbora, članovi udruge Hrvatski automobilski novinari odabrali su šest finalista koji su predani u ruke žirija da donese odluku. Prigodom dodjele bodova članovi HNŽ-a vode računa o svim odlikama automobila u konkurenciji kao što su: udobnost, ekonomičnost, sigurnost, tehnička dotjeranost, estetski izgled, kvaliteta izrade, funkcionalnost, uvjeti prodaje te dojmovi s testnih vožnji. Članovi žirija osobito moraju imati u vidu pogodnost pojedinog modela za hrvatsko tržište, posebice u odnosu vrijednosti i kvalitete te uvjeta prodaje i postprodajnih aktivnosti.

Zatražite testnu vožnju u P.S.C.-u Osijek!

Izvori:

http://www.glas-slavonije.hr/351811/10/Pobjednik-je-Opel-Insignia
https://www.24sata.hr/tech/po-izboru-predstavnika-medija-opel-insignia-je-hr-auto-godine-553153

 

 

Opel Insignia proglašena za HR AUTO GODINE 2018!