Svestranost, sigurnost i pouzdanost značajke su ugrađene u DNK Vivara life, što ga čini vrhunskim pratiteljem na Vašoj sljedećoj avanturi. Robustan i elegantan, Opelov nagrađivani skulpturalni dizajn jamči atraktivan izgled-vi samo trebate odabrati odredište i krenuti.

Vivaro Life ina prilagodljivu unutrašnjost opremljenu dizajnerskim rješenjima koja će izmamiti osmjeh na lice cijele obitelji. Kabina obiluje pametnim tehnologijama, savršenima za Vaše sljedeće putovanje. Ergonomska sjedala jamče udobnu vožnju i osiguravaju sve što vam je potrebno na dohvat ruke. Okretna sjedala u drugom redu i klupa krevet u trećem redu tek su dvije značajke u unutrašnjosti koje Vivaro Life čine iznimno praktičnim na putovanjima. Stropna LED svjetla omogućuju lako čitanje kada padne mrak, a uz doplatu možete dobiti i sklopivi stol.

Ponuda motora sastoji se od dva napredna Euro 6 motora s tehnologijom BlueInjection u sustavom Start/Stop koji smanjuje troškove i emisije od 1.6 CDTI Turbo sa 125 pa do 1.6 CDTI BiTurbo sa 145 KS.

    

OPEL VIVARO LIFE-nevjerojatno svestrani suputnik za sve zadatke!