Servis

Održavanje vozila preduvjet je sigurnosti u prometu i tehničke ispravnosti. Naš servis je pouzdan, kvalitetan i dobro opremljen, a djelatnici servisa su prije svega educirani. Nudimo kompletnu uslugu za Vaše novo, rabljeno, osobno ili gospodarsko vozilo:

 • servis i sve vrste automehaničarskih popravaka u jamstvenu roku i izvan njega
 • autoelektronika
 • kompjuterska dijagnostika vozila i podešavanje motora
 • eco test
 • kontrola kočionog sustava i amortizera na modernoj ispitnoj stazi
 • montaža, demontaža i balansiranje guma
 • optika vozila
 • kompletna priprema i pregled vozila za tehnički pregled
 • limarski radovi i termolakiranje
 • mogućnost zamjenskog vozila
 • hotel za gume – pohranite Vaše ljetne ili zimske gume u hotelu za gume, jer pravilno skladištenje i njega Vaših guma produžuje njihovu kvalitetu i vijek trajanja
 • brza isporuka rezervnih dijelova
 • Poliranje vozila

Brza i kvalitetna usluga te dugogodišnje iskustvo, jamstvo je da ćete ovdje obaviti sve potrebno na jednom mjestu. S obzirom da je servis u sklupu prodajnog salona, dok čekate Vaše vozilo, možete razgledavati naše modele, obavite test vožnju nekog od modela možda samo popiti kavu uz novine ili možemo za Vas naručiti Taxi koji će vas besplatno odvesti do centra grada.

12 razloga zašto servisirati u ovlaštenom servisu:

 1. Nudimo Vam usluge vrhunski obučenih mehaničara, limara i lakirera!
 2. Ovlašteni servis dobiva tehničke upute i novosti, te imaju specijalne alate i dijagnostičke uređaje namijenjene upravo Vašem automobilu!
 3. Ovlašteni servis Vam naplaćuju svoje usluge isključivo prema uputama proizvođača i prema važem cjeniku.
 4. Vrijednost Vašeg vozila je veća ako je servisna knjižnica ovjeravana u servisu.
 5. Ovlašteni servis Vam daje garanciju na rad i rezervne dijelove.
 6. Ovlašteni servis ima veliku ponudu zamijenskih vozila, mogućnost da Vas odvezu na posao i natrag u servis i time Vam uštede dragocijeno vrijeme.
 7. Ovlašteni servis uvijek daje procjenu troška unaprijed i ne rade ništa dodatno bez Vašeg pristanka.
 8. Ovlašteni servis ima mehaničare, limare i lakirere s dugogodišnjim iskustvom što omogućava brže dijagnosticiranje problema i uštedu Vašeg vremena.
 9. Ovlašteni servis raspolaže arhivskim podacima o Vašem vozilu pa Vam unaprijed mogu reći što treba učiniti na Vašem vozilu prilikom idućeg posjeta servisu.
 10. Ovlašteni servis uvijek koristi originalne rezervne dijelove i vrhunska ulja, maziva i tekućine koje preporučuje proizvođač, što na najmanju moguću mjeru smanjuje mogućnost trošenja ili oštećenje komponenti na Vašem automobilu.
 11. Cijena u našim servisima je konkurentna, a Vi dobijate najbolju vrijednost za uloženi novac.
 12. Možemo ovjeriti garanciju na prohrđavanje na Vašem vozilu, a to vrijedi kako za redovne tako i za slučajeve popravka nakon prometnih nezgoda koje bez obzira na preporuku osiguravatelja treba obaviti u ovlaštenom servisu.

LIMARIJA I LAKIRNICA

Naš suvremeno opremljen odjel limarije i lakirnice, osim limarskih popravaka, svih vrsti bojanja i lakiranja u modernoj komori za bojanje pod infracrvenim svjetlom, na jednom mjestu nudi i:

 • uslugu procjene štete za osiguravajuće kuće
 • besplatan dovoz razbijenog vozila
 • ukoliko Vaš popravak traje duže od 3 radna dana, osiguravamo Vam gratis zamjensko vozilo.

DODATNA OPREMA I REZERVNI DIJELOVI

U sklopu servisa vozila nalazi se i trgovina originalnim rezervnim dijelovima u kojoj možete pronaći sve originalne rezervne dijelove (filteri, brtvila, remenje, rezervni dijelovi motora, rezervni dijelovi mjenjača, diferencijali, kočione hidraulike i pneumatike, ležajevi i dr.) za Vaše vozilo. Uz standardne rezervne dijelove trgovina rezervnim dijelovima opremljena je i dodatnom opremom (presvlake, tepisi, spojleri, radio aparati , kuke, alumijskih naplataka, guma, nosača za bicikle, krvnih kutija, tepiha, navigacijskih uređaja, prenosivih hladnjaka, pregradnih kutija itd.) Kapacitet skladišta i stručno osoblje su jamstvo isporuke traženih rezervnih dijelova i dodatne opreme u najkraćem mogućem roku.

PSC ASSISTANCE

PSC ASSISTANCE pruža uslugu uklanjanja i prijevoza vozila u kvaru, napuštenih vozila ili vozila oštećenih u prometnoj nezgodi do PSC servisa u Osječko-baranjskoj županiji svakim danom od 0 do 24 sata. Poziv na broj: 098/252 100.

PLAĆANJE

U PSC centrima usluge servisa možete plaćati gotovinom i karticama (Amex do 6 rata, PBZ – Visa, Maestro, MasterCard, ZABA – Visa, Maestro, Mastercard do 12 rata.)